twitter
rss

JOM CUBA MAKAN STEAMBOAT 
Alamat :

G.10-G.13,
Gem In Mall, Mutiara Ville, 
Persiaran Sepang, Cyber 11,
63000 Cyberjaya.
(WAZE: GEM IN MALL)

Murah sangat !!!!
Lunch Session from 11:30 - 15:00
Weekdays: RM 22.90
Weekend: RM 25.90

Dinner Session from 18:30 - 22:00 : RM 25.90
Children below age of 9 years old eat for FREE!
For reservations please call this number 03-83209881

adik2 jd mangsa masuk blog ni ..... ;)

dah la x ramai 
macam2 ada 


Peluang MAKAN ANGIN (berjalan-jalan)

dikala cuti semester kami sekeluarga keluar berjalan bagai ...
Our memory helps make us who we are




haiqal n hayyan in action ...

naik train di bukit bendera ...

seronoknya anak2 umi 


______________________________________________________

lagi 3 semester jer ...
umi dh nk habiskan belajar 
nanti kita plan lagi ya berjalan bagai ...










@sakura  was WRITTEN here




berzaman dan berkurun page blog ni tidak di update ...
apakah ke 'busy' an melampau sangat ni ...

Just nak share penjimatan yg saya dapat buat ..

sapa nak beli

12L 1400W Halogen Convection Oven 

dengan harga yang tak munasabah ...

ahahahah senang citer murah la ...

11 street ada coupon yg menarik jawab jer zizan n elizabeth tan

so dpt dh coupon ... tp rsnya yg coupon tu dh habis 
yag baru ada jugak 90% tu




cepatlah rebut raya ni mesti nk beli oven ke apa ker .... 
dapat murah lg untung ...

selamat bershopping

11 street best :)
iklan tak berbayar ...