twitter
rss

Salam ,

sedikit review berkenaan susu  kambing yang di formulakan ni .

alkisah bermula gatal2 umi sakura nak menukar susu anak kepada susu kambing xxxxxxx (mana blh bg tau jatuh saham susu tu )


dari pada asal anak minum susu suffy goat ...ulang n bold n large font k SUFFY GOAT


ok bermula la anak minum susu since dari bulan feb 2015 hingga sekarang ( 27 hb april 2015 )

sepanjang penggunaan susu baru anak asyik sakit ....

maaf sakit mmg ujian dari allah tapi saya kena check mesti ada sebab kenapa anak asik berkahak ...selesema ...batuk dan last sekali infection ......

kenapa ya ...

so minggu lepas saya dan sekeluarga dapat kenal pasti kenapa

kerana susu tersebut tidak sesuai untuk anak ....

anak pertama pun sama

tak habis sampai situ anak buah saya umar pun macam tu

sampai jumpa pakar untuk amik gas sebab kahak terlampau tebal ...

syukur alhamdulillah along haiqal kuat so dia takat selesema dan batuk sahaja ...

tapi adik hayyan dah macam-macam hospital dia singgah


(kenapa dua swasta sebab dah ada insuran so masuklah swasta )

alhamdulillah keadaan adik semakin baik dan sihat ....

berharap dengan kembali kepada susu SUFFY GOAT

anak boleh sihat semula ...tanpa ubat berterusan .....

sekian review untuk susu kambing terbaik suffy goat

anak tengah tido lena
hari nak check out 
semoga allah sentiasa berikan kesihatan yang baik untuk anak-anakku .....

1 comments:

  1. Amin

Post a Comment