twitter
rss


Salam jerebu ,
oleh kerana berjerebu makanya blog ni pun jd kabur sekian lama ,

biasalah student part time masa untuk diri sendiri pun curi2 kalau tak letih la bdn ...

bukan mengeluh ya tapi bercerita ....

alkisah majlis perkahwinan adik ipar yang makin tiba
gamaknya kak ipar yang tak berapa kreatif nii kna buat photobooth ...

hari2 mengoggle searching sana sini nak cari idea ....

sblm ni pernah pi majlis wedding yg ada photobooth tapi........harganya pengsan mak dgr ....all in RM2000 ish itu br photobooth blm lain2 lagi ..... no.... x yah bazir ....

apa yg di perlukan ...

  1. karpet
  2. side table (guestbook area)
  3. almari kayu 2.
  4. banting 2
  5. alatan mencoteng guestbook 
  6. bunga tisu 20 batang
  7. pasu 4 
  8. frame 10
  9. kerusi perlamin
  10. bantal love 2
  11. pagar 2 set 
  12. blackboard
  13. prop cute
cukup tah 
jgn lupa lyn nnt pic masa majlis tu ...
lagi 3 minggu dari sekarang ...
and u can believe that ....no either one item has prepare yet...

omg ...sempat ker ... kelas sabtu ahad lagi ..
hope that all is going be ok and easy to prepare .....


RM500 TOTAL FOR THIS TIME .
ALL PROP ARE RENT AT SG BESI BUTIK ....

SEKIAN DARI ADMINISTRATOR EPARLIMEN AND DDMS



Jom belajar sedikit petua untuk kurangkan lelah ...

Tumbuk or hiris bawah putih dlm 2 -3 ulas .... masukkan minyak kelapa dara 2 sudu .... insyaallah dengan kuasa allah ... tawakal ....

Salam ....
Tuhan sebaik2 kejadian...
Sudah tertulis sebesar ini ujian ...
Sudah terletak sebesar ini ketabahan
Sudah tersedia sebesar ini kesabaran
Sudah ternyata kamilah makhluk pilihan

Terima kasih allah .... syukur dugaanmu tidak berhenti tapi sygmu tetap kekal dalam hati ...
Terima kasih allah ini jalan terindah hidup didunia kerana jatuh sakit adalah penyokong ...penguat ikatan keluarga ....
Syukur dugaanmu tidak sepayah org lain ... aku redha ....aku redha ....aku redha ....


dari link asal : 

http://www.musadun.com/2015/06/panduan-solat-tarawih-sendirian-di.html?m=1


sekadar bantu menghebahkan untuk rakan2 yg sukar menunaikan solat terawih lebih2 lagi mempunyai anak kecil .

insyaallah kita dapat memuliakan ramadhan kita pada tahun ini 

#kita tidak pasti sama ada ramadhan akan datang kita masih lagi berpijak dibumi allah 


kau semakin membesar syg
umi rindu nak peluk cium awak 
(sekarang dh rimas umi nk peluk dia)
Muhammad Haiqal Hafiz Bin Mohd Hazrul Hafiz































salam ...

diiklankan ......

urusan dilaksanakan sepenuh oleh adik s@kura ya ...meh tolong promote







Salam ,

sedikit review berkenaan susu  kambing yang di formulakan ni .

alkisah bermula gatal2 umi sakura nak menukar susu anak kepada susu kambing xxxxxxx (mana blh bg tau jatuh saham susu tu )


dari pada asal anak minum susu suffy goat ...ulang n bold n large font k SUFFY GOAT


ok bermula la anak minum susu since dari bulan feb 2015 hingga sekarang ( 27 hb april 2015 )

sepanjang penggunaan susu baru anak asyik sakit ....

maaf sakit mmg ujian dari allah tapi saya kena check mesti ada sebab kenapa anak asik berkahak ...selesema ...batuk dan last sekali infection ......

kenapa ya ...

so minggu lepas saya dan sekeluarga dapat kenal pasti kenapa

kerana susu tersebut tidak sesuai untuk anak ....

anak pertama pun sama

tak habis sampai situ anak buah saya umar pun macam tu

sampai jumpa pakar untuk amik gas sebab kahak terlampau tebal ...

syukur alhamdulillah along haiqal kuat so dia takat selesema dan batuk sahaja ...

tapi adik hayyan dah macam-macam hospital dia singgah


(kenapa dua swasta sebab dah ada insuran so masuklah swasta )

alhamdulillah keadaan adik semakin baik dan sihat ....

berharap dengan kembali kepada susu SUFFY GOAT

anak boleh sihat semula ...tanpa ubat berterusan .....

sekian review untuk susu kambing terbaik suffy goat

anak tengah tido lena
hari nak check out 
semoga allah sentiasa berikan kesihatan yang baik untuk anak-anakku .....

Salam di senaraikan butik online yang korang boleh nak membeli belah terutama orang yang asyi tak sempat nk cari tudung macam sakura ....

ni semua hasil search k selama seminggu .

diharap dapat membantu ......


http://www.fanacouture.com/
http://hijaberscentral.com/
www.aidijuma.com (my favourite tudung for this time )
www.benanghijau.com
(kedai pun ada penah pergi yg bangi punya.... comment : best n puas hati)
www.anitascarf.com
www.store.tudungruffle.com
www.scarfsweethoney.com
www.thecrescent.com.my
www.chentaqasehboutique.blogspot.com
www.muslimahclothing.com
www.kedaionline.biz
www.arlene.my
www.dewaniescarf.com
www.jelitasara.com
www.fashionvalet.com
www.cameliacollections.blogspot.com
www.facebook.com (Inner Magic & Tudung Inner)


selamat membeli belah ......