twitter
rss

salam ....

memikirkan untuk bersalin anak kedua memberi impak yang agak besar pada pertumbuhan otak sakura ahahahaha .....

kenangan semasa bersalin anak pertama masih jelas terbayang lagi ...
rindu apa kecomelan abg haiqal jelas lagi di lubuk pemikiran ...walaupun dh besar panjang sekarang ni ...


umi rindu awak masa baby syg .....


esok : 04 jun 2014 kena pi checkup kat hospital tentera tuanku mizan ....
ow yeay ...sebab nk booking untuk bersalin ...

ahaha seriau plak

harap2 semua berjalan dengan lancar .... hiiiii

en suami berkursus di taiping dan haruslah as wife of army nak kena berdikari sendiri ....

dari bangi sampai ke wangsa maju kna drive sendiri ...
uiiisshhh jauhnya nak bersalin ...kau dh kenapa sakura ?

jawapan 1 : suka hati sakura la ....
jawapan 2 : sebab saya dah ada kelebihan untuk pilih hospital yang x crowded kenapa saya cuba nak crowded kan lagi hospital yg dh sah crowded tu ....
jawapan 3 : senang parking ow
jawapan 4 : sebab dah ada pengalaman bersalin disitu n of coz ada record persakit

apahal nk sibuk record pesakit plak .....sebab
sakura penerima darah 7 beg (abg2 askor nyer darah le tu ) dari sana ahahahaha ...
darah berjenis O  ......
senang citer ....rekod tumpah darah .... rahim lambat kecut dan anemia semasa mengandung ....

dah ...banyak probs kan so baik pi jer tempat yang dah ada rekod ...so settle la ....

pengalaman bersalin di HATTM


BEST!!!!!
SUNYI!!!!!

Tu je la ...komen ...

so the next pregnancy ...i would like choose again this hospital ...
so means no bad la ..... ;)


my mom n my lil sis ....
tq 4 coming


my lovely husband 
tetap menanti anak tersayang dilahirkan 

bini ? syg x ?



ini lah biliknya ....

2 bed per room
for kapten or wife of kapten


leceh .... 
benda ni akan sentiasa berada di perut utk check jantung baby 


inilah kelahiran anak pertama sakura
Muhammad haiqal hafiz



so untuk next plak ....................
adik haiqal 
hope semua berjalan lancar dan dipermudahkan segalanya ....



muka second pregnancy 
7 months ...
2 ++ months ago .....




2 comments:

  1. wah, macam best saja.

  1. Best2

Post a Comment