twitter
rss

Syukur ..... akhirnya semua paper final dapat dihabiskan ...... lega x terhingga

6hb jun software engineering
11hb jun digital logic
15hb jun operating system
16hb turun tanda (darah)
17hb masuk wad
18hb hayyan birthday aka sudah selamat bersalin

Alkisahnya 16hb tu hubby kena masuk exercise tp x der gamak nk tanya apa menda tu tp yg pasti masuk hutan ...

Uiiittt really en . husband kna tgglkan wife dia lg nk bersalin dah ni papa oiiii .... majuk jap

Tp fikir2 blk nk buat macam mana dah tugas ....

So x jd majuk redhakan je la ... tengoklah en . husband mengemas barang ...
Tapi....

Sok kul 4.00pg turun tanda ...
Ahaha nk senyum ke nk berdebar

Senyum sbb mesti en . husband x jd msk exercise ...debar sbb nk bersalin dah ker huhu scary plak rasa .....

Lastly semuanya selesai dengan lancar ....

Serangan ke hospital yang pertama di benarkan balik

Serangan untuk kali kedua pada keesokkan hari nya terus masuk wad ....

Selamat bersalin maka wujudlah insan bernama muhammad hayyan hafiz

Love u syg ....


Notakaki: baju pink .... baju wad ...besar gedabak........tp selesa....

Tq nurse hattm smua sempoi n baik 

Selamat hari papa & ayah & abah day. ...

Lov all of u until end of my life...

I always pray for my heros

Thanks for everything ....

Semoga allah sentiasa pelihara wira2 ku dunia dan akhirat ....

Tq sarjan marzuki
Tq Lt.kol Abd ghani
Tq kapt hafiz

Sesekali nak selfie kan hiiii
Kenangan yang akan tersimpan dalam sanubari umi

Terima kasih papa n haiqal sbb jadi peneman umi.

Sayang umi sampai bila2 walaupun apa yang jadi ......

Tanda-tanda

Hui ... sakura makin merasa sakit tersebut ...
Huuuuu bertahan wahai anak umi sok pagi umi exam ....
Buku? Dh kerana kesakitan hanya dapat belek2 sekadar yang mampu ...

Wish me gud luck utk sok

4.00 susah ler nk kejar ..
Syukur subjer software engineering dpt 4.00 tp untuk subjek lain ni memang kirim salam la ....

Next time kena usaha lagi ya sakura...
Buktikan anda boleh hiiiu

Memotivasikan diri sendiri ....
Usaha tangga kejayaan

Gud luck untuk kawan2 yang nk exam

-utmspace-


Rezeki allah ....

Semoga dipermudahkan segalanya nya...
Sekarang dah 38 minggu

Sekejap masa berlalu ...
X sbr pulak nk tengok sikecil kami ni

Hadiah allah untuk kami...

Tarikh due 22hb jun 2014 ...
Tapi....

La ni dah rasa sakit pinggang se sangat plak dh ....

Tapi ada dua tanda awal dh jadi ...

Jari jemari bengkak n

Kaki bengkak
Jenuh berjalan kasut ketat ...

Semoga allah permudahkan segalanya

Ya allah lindungilah aku dan anak yang bakal dilahirkan ini ...
Berilah kesihatan yang baik dan dipermudahkan dengan semudahnya proses kelahiran ni ... aminnn ya allah

salam ....

memikirkan untuk bersalin anak kedua memberi impak yang agak besar pada pertumbuhan otak sakura ahahahaha .....

kenangan semasa bersalin anak pertama masih jelas terbayang lagi ...
rindu apa kecomelan abg haiqal jelas lagi di lubuk pemikiran ...walaupun dh besar panjang sekarang ni ...


umi rindu awak masa baby syg .....


esok : 04 jun 2014 kena pi checkup kat hospital tentera tuanku mizan ....
ow yeay ...sebab nk booking untuk bersalin ...

ahaha seriau plak

harap2 semua berjalan dengan lancar .... hiiiii

en suami berkursus di taiping dan haruslah as wife of army nak kena berdikari sendiri ....

dari bangi sampai ke wangsa maju kna drive sendiri ...
uiiisshhh jauhnya nak bersalin ...kau dh kenapa sakura ?

jawapan 1 : suka hati sakura la ....
jawapan 2 : sebab saya dah ada kelebihan untuk pilih hospital yang x crowded kenapa saya cuba nak crowded kan lagi hospital yg dh sah crowded tu ....
jawapan 3 : senang parking ow
jawapan 4 : sebab dah ada pengalaman bersalin disitu n of coz ada record persakit

apahal nk sibuk record pesakit plak .....sebab
sakura penerima darah 7 beg (abg2 askor nyer darah le tu ) dari sana ahahahaha ...
darah berjenis O  ......
senang citer ....rekod tumpah darah .... rahim lambat kecut dan anemia semasa mengandung ....

dah ...banyak probs kan so baik pi jer tempat yang dah ada rekod ...so settle la ....

pengalaman bersalin di HATTM


BEST!!!!!
SUNYI!!!!!

Tu je la ...komen ...

so the next pregnancy ...i would like choose again this hospital ...
so means no bad la ..... ;)


my mom n my lil sis ....
tq 4 coming


my lovely husband 
tetap menanti anak tersayang dilahirkan 

bini ? syg x ?



ini lah biliknya ....

2 bed per room
for kapten or wife of kapten


leceh .... 
benda ni akan sentiasa berada di perut utk check jantung baby 


inilah kelahiran anak pertama sakura
Muhammad haiqal hafiz



so untuk next plak ....................
adik haiqal 
hope semua berjalan lancar dan dipermudahkan segalanya ....



muka second pregnancy 
7 months ...
2 ++ months ago .....