twitter
rss

banyak nyer pengalaman yang boleh di kongsi tersimpan rapi dalam external hardisk ......

haiya !!!!......wekkkkk s@kura pemalas ....

kami di zoo negara  ...

bawak haiqal n umar .....

ni budak dua org ni


tapi....

berjalan kesini ....

without all hubby ....

sendiri2 la ...coz husband smua busy termasuk la ayah .....

harga masuk untuk ke zoo sekarang ni seperti dibawah :-


kalau nak bawak anak best la ....
seronok si kecik ni .....


aksi masa show..

ada memerang , burung 


menunggu pembelian tiket masuk


tengah plan perjalanan dalam zoo ni ... 2 stroller lak tu ....




duk dalam stroller diam2 ya haiqal...



update hubby kami yang sudah sampai ya 




keluarkan RM1 pegang dan tunggu burung tu terbang untuk amik .....

x kan s@kura berani nak buat ahahaha






notakaki : kami berpuas hati sepanjang perjalanan disini ...cuma makanan agak mahal .....apa boleh buat ....

salam ,

erm rasanya ....sekian lama meninggalkan blog ni ...

aduhai ...busy la konon ....

anak s@kura peminat stereng ....

ni yang bahaya bila nak drive kan anak duk sibuk nak main stereng sama ...

risau la kan sebab dia duk di riba ...dan jarak antara dia dan stereng sangan dekat

so sangat berisiko ......

ni s@kura layan dia masa park n waiting some one ...




so ok la haiqal nak duk kat stereng sayang ....

bila umi dah start drive sorry la ya ...

safety is most important........

notakaki : promote baju babykiko ;)