twitter
rss

Salam ....
Pejam celik .....dah besar anak sakura....erm.... betul la tiba2 rindu time dia baby ....

Peluk 24 jam pun x pandai tolak....

Sekarang pegang sikit dah kena tepis...

Hai...la si kecik. ....

Faveret haiqal ialah punggah almari paling dia suka almari tv .....

Tuuu....siap ada bukti tengah 'mengemas' ..... sbr je la ......

Dh ngantuk la....

Erm jgn terlajak sudah mcm semalam erm x bersahur la gamaknya....

Apa2 pun selamat berpuasa ....

Published with Blogger-droid v2.0.10

sharing is caring ...
cara mengelak anak mudah berkahak ....

Sumber: Laman Kesihatan Ibu, Bayi dan Anak-anak



" ASSALAMMUALAIKUM " 

Bermula Ramadhan kali ni ....

sekali dengan sambut hari lahir Mohd Haiqal Hafiz...

Luv u syg

sekejap jer awak dah mencapai 1 tahun

 umi x sedar pun awak dh cukup besar sekarang ni 

tapi dihari lahir si bucuk sakura ni 

dia demam la pulak ....

kesiannya anak umi .....

sayang cpt sembuh ya ......

TAPI............

besday haiqal sama dengan Tun Dr Mahathir .....

wah ............!!!!!!!!!

sama dengan idola umi la syg .....

umi sentiasa doakan haiqal berjaya didunia dan akhirat ....

semoga menjadi zuriat umi dan papa yang bernilai di akhirat nanti...



sayang haiqal sampai bila2.....
sekarang suka buat muka macam2

ye la dh cerdik untuk buat segala benda kan .....


tak der kek kali ni

hanya moreh khas untuk haiqal ....

semuanya disambut di surau , kem papa ...

pulut kuning dan rendang ....

10 JULAI 2012






Sapa mahu cuba jualan mama herda chocolate cake sudah berada diputrajaya. Stok terhad siapa cepat dia dapat rasa....
Mari rasa pasti ada tidak menyesal ....
Kemewahan chocolate itulah kelebihannya....
Ramai sudah mencuba anda bila lagi....
Published with Blogger-droid v2.0.10

baru update sekian kalinya ....
uh...busy la ni dgn anak tersayang ....

jom citer pasai mess nite ....

alkisahnya .....

kami diberi mandat khas berkenaan cara yang sebetulnya ke majlis mess nite :-

1) pakai baju yg berjenis 2 piece even anda mengandung .
2) Kasut bertutup
3) No ketat2 k
4) berjenis dress dilarang
5) baju melepasi punggung
6)sopan santun skit

ok gitulah mandat sebagai pedoman sebelum geng p mess nite....

x cantik x per asalkan mengikut displin


dah tu x der apa dh ...

nak tempek gambar kami ....


*
*
*





sekian ........


belajar dari kesilapan untuk yg akan datang 
peace dear ...