twitter
rss

Makin buat makin syok ..... so dah start beli macAm2 .....yes love it

Masih nmpk x kemas tp best bila dah nampak hasil .......

Nk cari bhn untuk starting blh bli daiso k.....

Daiso yg ada di aeon complex .....

Nanti nak cuba bt yang lebih advance. ...

Tqvm tutorial yang hebat dari Mr Google

Love .....

Salam , oleh kerana sakura x larat makanya dinner mAlam ni adalah ray burger . Burger delivery khas utk warga putrajaya.

Sempoi k order 2 ayam special 2 daging special.
Kalau ada warga putrajaya nk try boleh msg or kol no ni

Ray burger 0123224548

Cubalah pasti puas hati ehehehe
♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥

●○●○●○●○●○●○●○●○●○

Yati ♥ Hazrul ♥ haiqal

Jom shopping di sini ---->http://www.fabulousmom.com

murah2.... special for mom ok
sempena mother's day .....

ahahahahaha ........
kat luar mahal ow ......sini ada promo purchase with purchase  .........


mom to be pun boleh layan web ni ok ....super duper korang suka

untuk set breastpump pun boleh tahan harga dia .....

ni laman utama 

(sakura x dapat apa2 pun bayaran promosi)
sharing is caring tau




kat atas ni promo dia ....
pilih2 ......

tu sakura dah shopping :-




payment done tgh tunggu dia hantar jer ahahaha

semua kan mudah dengan internet 

ahahaha

(ya sakura mudah ko habiskan duit)