twitter
rss

Kan dh inform yang we all di temu bual oleh wartawan fatin othman dari majalah pa n ma.
Akhirnya dah tersiar lah kisah kami ok.

Wah excited beli majalah tu k......
First batch majalah keluar sakura x dapat beli
Habis ooooo......

Erm so tunggu team kedua itu pun mak sakura yang sambar dulu kat kedai.
Wakakakaka
Biasalah mak sakura ni excited nak tgk anak n cucu masuk majalah k.

Yang kat atas tu cover pages.
So ofcourse la sakura x dpt jadi cover.
Kalau dpt blh duku kepala sakura sebab over sangat uhuhuhu........

Ok selamat membaca ya.
Eh x leh nk display sebab bulan mei ni x smpai lg
Kang x laku pulok hihihihihi.

Tq majalah pa n ma.
Ni perkongsian bersama anda yang sudi membaca.
X suka leh bla ehehehehe

0 comments:

Post a Comment