twitter
rss

moment at kem senawang with my geng .......

penat tapi best ....lagi2 menyibukkan diri di gerai BAKAT ......ehehehehehe

~ majlis perasmian ~





pancaragam sedang beraksi


dak bam2 sibuk main bola .......



tengok tarian 


sudah selesai jejalan sambil snap gambar 
yeay!!!!!!


syura yg confius .... 
tq syura n ain tlg sakura jaga bam2


ok fine
si bam2 dah tersangat letih .....

semua dah selesai balik tido kat mess papa

~ papa sibuk sangat time ni ~
tp papa tetap layan sakura n bam2 



Erm......
Susah nak tido.............
Kalau sakura x per ni sikecik ni

Erm x tau la pasai apa si kecik ni susah nk tido
Masuk jer9 bulan dak ni mula mengada asik nak main je.....

Sampai atuk pun dah x terlayan ngan ragam haiqal.

Sekali dapat tidur umi pun lega.
So sekarang tengah tunggu sikecik ni tidur selepas beberapa kaedah paksaan dilakukan.

Dah tu nak tidur tempat yang dingin jer x mau panas nasib la papa baru pasang aircond ni
Lega la umi. Bukan nak biasakan cuma kesian ngan haiqal asik gelisah jer tidur
Badan peluh sampai lencun
Lastly papa pun jatuh kesian
Akhirnya beli jugak.

Tq papa luv u.

Tp pa jangan risau nk bg dia lelap jer pas tu off balik aircond

Tu ada bukti dh kena off pas haiqal lena

Jangan risau umi ingat pesanan pa gaji 3000 tapi style macam 1500 ehehehehe
Kan2 pa nak jimat sebab nak bg umi p umrah kan.
Ehehehe........

Tapi betui umi nak sangat p umrah impian umat islam kan.
Pa dh pi so pa la insan yang beruntung.

So sesiapa pernah pi umrah anda sangat beruntung sebab ada kelebihan anda allah bg.
Bersyukurlah dan hargainya.


Kan dh inform yang we all di temu bual oleh wartawan fatin othman dari majalah pa n ma.
Akhirnya dah tersiar lah kisah kami ok.

Wah excited beli majalah tu k......
First batch majalah keluar sakura x dapat beli
Habis ooooo......

Erm so tunggu team kedua itu pun mak sakura yang sambar dulu kat kedai.
Wakakakaka
Biasalah mak sakura ni excited nak tgk anak n cucu masuk majalah k.

Yang kat atas tu cover pages.
So ofcourse la sakura x dpt jadi cover.
Kalau dpt blh duku kepala sakura sebab over sangat uhuhuhu........

Ok selamat membaca ya.
Eh x leh nk display sebab bulan mei ni x smpai lg
Kang x laku pulok hihihihihi.

Tq majalah pa n ma.
Ni perkongsian bersama anda yang sudi membaca.
X suka leh bla ehehehehe


 " السلام عليكم "

let's being my follower in keek






_______________________________________________________________
how sign up?

url : www.keek.com

just click at connect with facebook

then edit certain profile 
and
done 

ok let's keek

upload new video just click this green button



don't forget to being my follower
ahahahaha

bye uooollllss ...




si putih

akhirnya terjual jugak si putih kat bawah ni ...

ehehehe .....

semoga si putih berbahagia dengan kekasih baru 



sakura akan rindu si putih uhuhuhu


si putih yang banyak berbakti dengan sakura 
terutama masa sakura naik ambulans 
ahahahaha .....



susah senang bersama
ehehehehe .... 

jangan nakal2 dengan bos baru 
muah 

haiqal pun rindu si putih 

salam ....


si bam2 ...peminat stereng ...

inilah sikecik yang suka sangat kacau papa dia time drive....

start dari umur 6 bulan dia sangat berminat dengan stereng ni
bunyi yang sama masa 6 bulan tapi cumanya sakura tak bagi dia touch

bila dah besar skit sibuk duk kat tempat driver ....

tapi agak bahaya aksi ni ....cumanya dilakukan bila jalan kosong

terutama di putrajaya ....heheehehe



Makan angin........
Itulah konsep asasnya......

Sakura teringin sangat nk makan angin 2tempat ni.
Alahai mesti ada yg ckp x kan la nak pi sn pun x cukup duit.


Ahahahaha isunya disini adalah boss saya busy.
Boss tu maksudnya en suami.

Saya x kan mkn angin tanpa suami saya.
Cer test makan angin tanpa suami disisi mesti x best kan

Maksudnya orang lain pun macam tu k.
Jangan paksa saya ikut kalau saya kata x nak.
Itu hak asasi manusia.

Kalau dasar hormat pun perlu fikir kalau kita hormat pendirian orang so orang akan hormat pendirian kita.
Selagi ia x menyebabkan murtad atau melanggar agama.

Dan jangan anggap kita ni perlu dengar cakap anda selalu.
Sakura masih lagi menghormati suami sakura dan mendengar kata en suami tersayang untuk diam dan diam

Tapi kesabaran manusia ada terhad.
Sampai satu tahap x kan ada penghujung dan jangan sesekali salahkan.

Peliknya.
X pernah la sakura nk kacau org lain tp sakura kena

Ugut2 selalu lak tu.
Pantang tui diugut makin diugut makin berkeras hati ni rasanya.

Baru balik dari sambutan hari Atm bersama rakyat......perggggg
Serius penat,

Sebab geng Bakat berniaga,
Oh dh nama pun ahli bakat kna la tolong tapi dengan wujudnya si bam bam ni
Jadi limited la buat mana yang mampu,

Siap tidor sana lagi,

Boleh tahan gak sambutan,

Apa2 pun tahniah kem senawang.
Best n enjoy walaupun last minute program.hehehehe

Yg paling best time perasmian k,

4 individu yang pakai selubung penuh siap berjurai bagai keluar,
Motor datang 2 mamat yg naik bawak senapang bg pada panglima then panglima lepaskan tembakan
Pas tu



?
?
?
?

Dang!!!!

Belon panas keluar hihihihihi.
Gambar nanti upload coz kat kamera lg x sempat nk transfer
Penat pun x hilang lagi ahahaha.

ehehehehe

ni nama dia post gatai k

bulan 3 yang lepas sakura di tawarkan untuk masuk majalah pa n ma (karangkraf)

over x ? over kan ahahahaha 

majalah pa n ma bulan mei 2013 ok 
boleh la uooolllsss beli ahahahaha

kelakar n gatai statement sakura ......

khas dari karangkraf untuk sempena hari ibu ....

ewah



jangan lupa beli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

berikut dilayarkan beberapa gambar hasil bekerjasama dengan CANON 650D

x cantik terpulang pada penilai ok .......
bagi sakura this is the best from begginner like me ahahahaha ....
kalau ada idea lebih hebat silalah berkongsi

































SILA KOMEN .....
sekian