twitter
rss

Belajar benda baru untuk tambah pengetahuan ........

ok sekarang ni sakura teringin nak tahu apa maksud extension tubes ........

selepas mengkaji ...menyelidik ....stalker blog photographer yang terror ...

maka ini adalah maksudnya sebelum tu sakura remind kat sesiapa dah power tak payah nk terhegeh-hegeh baca k...
buek malu den jor ........coz this is for dumb ekekekeke  .......

extension tubes ni digunakan untuk amik gambar yang kecil agar nampak lebih jelas .....

sakura hanya nak tangkap benda ni yang manual jer...

dia ada 2 jenis yg auto dan manual ....

biasalah yang manual ni murah tp kena adjust sendiri la ehehehe
ni contoh gambar dia s@kura search kat google

kalau yang manual mmg murah la just around RM50 .
kalau pandai search leh dpt dalam RM35


apa kata nnt pas beli try snap gambar semut ker ...... 
nanti kalau dh dpt barang ni s@kura test n kongsi kat sini ....



- ada komen silakan -
- mari berkongsi ilmu nnt allah tambah ilmu lain -


0 comments:

Post a Comment