twitter
rss

doktor maklum kan bahawa saya dan rakan sebilik akan di induce pada pukul 12 malam ...
wah kenapa malam sangat ya terkejut tau .... tapi rakan sebilik x sempat diinduce
terus dibawa ke labour room ... s@kura stay di bilik sampai esok pagi sesorang ..... malam tu s@kura dah tak tahan menahan sakit selepas di beri induce tablet ...
terus panggil doktor .... doktor datang check pada pukul 6.30 pagi tambah lagi 1 induce ....
sakitnya tuhan saja yang tahu .... lagi2 doktor yang kasar kan ...
en suami datang pagi tu nak jenguk s@kura ....
mmg husband x cukup tido memikirkan isterinya nak menempuh kesakitan nnt ...
terima kasih suami ....

pukul 11 nurse datang dan doktor check lagi brapa cm yang dah terbuka ...

doktor kata 3 cm .....
ok tolak labour room ....

masukkan ubat untuk membuang ...

wah ...terus mencari tandas ....
berlari x cukup tanah rasanya ...

selesai ..........

nurse dtg nak bawa ke labour room ...

takut dah sangat time ni .......
badan s@kura panas sgt ....
nurse kata demam ....

diorang pun mandikan s@kura dengan cara lap2 jer ....wah sejuk smpai gigil rasanya ....

cucuk lagi drip utk induce ....time ni s@kura rasa kesakitan x terhingga ....s@kura pejam mata dan sebut nama allah ...

hubby kat sebelah pun x heran dah ....
cm x wujud dia .....
yg s@kura tau sakit sesangat rasa nak menjerit sekuat hati ....
pinggang macam dipijak2 di patahkan ....
wah nilai kesakitan ni x blh byr .

inilah pengalaman sakura . susah tp gembira sgt .
syukur

cinta hafizs
suamiku & anaku

0 comments:

Post a Comment