twitter
rss

s@kura............... Nak bebrbicara berkenaan individu yang pelik tetapi benar. Benar yang sebenar nya ok......... Pernah tak jumpa individu yang selalu mendabik dada. Berbangga diri., menunjukkan dia bagus, the best, hebat. Seriously sakura pernah jumpa individu macam ni, Perlukah, wajibkah, haruskah Sikap bergini............ Allah beri rezeki pada semua hambanya. Kenapa perlu nak menujukka kehebatannya yg x berapa nk hebat tu. Eh termarah pulak...... Oppppssss sorry sabar ya sakura......... Hihihi masalahnya malas nk jumpa orang mcm ni tp asyik terpaksa nk jumpa. Hello pakai sk11 pun nk menunjuk ker...... Org ln pakai lama x over mcm u pun wakakaka....... Pakai handphone canggih pun perlu ker keluarkan dari beg 20x walaupun x berdering, Sambil bermain dengan touch screen tu. Lg kelakar bila tgk macam batak pun ada. Ahak....... Kesian mesti tak pernah guna gadget canggih ni tu yang over gilew...... Heeeeee.......... Sian awak penat nak bercerita kehebatan keluarga awak Walhal semua orang tak peduli bahkan makin menyampah ok. Semua org x suka nk hadap awak sebab sikap kebanggaan awak X pe la semoga awak berubah dan sentiasa berfikir kelebihan mendabik dada, Insyaallah negatif nya lebih jelas dari positif. Sekian celoteh saya hiiiiiii, Semoga jadi peringatan pada sakura sendiri. :-)

0 comments:

Post a Comment