twitter
rss

wah berita opiz mak nk hantar mak pergi indonesia ......
hmmmmm dan2 nk hantar kan setelah 20 tahun mak ku menabur bakti pada company .

ni mesti sebab nk behenti nk pujuk la tu kan wakakakaka .

x pe la mak pi la tengok negara orang walaupun untuk bekerja .

mak ni orang yang jarang berjalan selain dalam malaysia . ni peluang dia naik flight utk penerbangan antarabangsa.

komen setelah balik dari yogyakarta.

orang sana semua baik2
mereka bawak kereta sangatlah berkhemah x akan lebih dari 80 km/jam
cuma pesanan dari egen sana berhati2 kat cni byk penyeluk saku.
mak interview operator tapi org yg datang hebat2 setakat soalan matematik pejam mata je jawab .
mak shopping beli mcm2 aloh2 kira jumlah belanja n convert ke RM rupanya baru habiskan RM35 . adui baru mak menyesal tau shopping lebih skit .tktlah dgr duit masa nk byr ribu riban bagai.

last sekali komen mak best lah tp kalau pi ngan anak2 mak lagi best .

.....................

ok kalau ada rezeki kita pi ya mak amin ............

:-)


0 comments:

Post a Comment