twitter
rss

sebelum balik kampung hari raya kedua hari tu ,
saya dan suami tercinta decide nak beli car seat,

wah kaya kooo senah beli car seat masa nak sambut raya ......
alhamdulillah rezeki allah untuk haiqal .

dan2 PM umum kakitangan kerajaan dapat bonus ....
st
terima kasih PM bermurah hati membantu kami .......

guna duit tu la menghabiskan duit beli car seat dan stroller .

ahahahaha mula2 mencari di manjaku ,bangi

pastu husband nak try tengok2 kat carefour ,
 kemudian buat keputusan beli kat manjaku jer .....

ye la banyak pilihan senang nak buat keputusan ,
 masa ni dalam pantang so x blh nk jalan sgt ....
agak limited pejalanan .........

berani kan kang kalau bentan baru padan muka.

ni dalam kategori terpaksa sesangat

tapi x berjaya beli jugak ahaha sebab x tau baby haiqal ni selesa or tak dengan car seat tu ......

next day tu  datang plak bawak baby haiqal ngan atuk mak dia hihihihihi.......

letak jer dalam car seat bantai tidur dak comei ni



selesa sangat la tu .......

tapi bukan letak kosong macam tu 

we all tambah dengan tilam ngan batal sampai jadi macam ni 

mcm apa tah car seat tu jadi hihihihi ....

baby kan so mmg kna bagi dia btl2 selesa 
sebab perjalanan jauh

tapiiiiiiiiiii........

sekejap jer dia nak duk pastu dia meraung, erm lastly letak tilam tebal2 jer dia tidur lena........


3 comments:

  1. akak aritu pon niat nk cari car seat jgk. dh nk hntr ke umah pengasuh kna pkai kete sbb jauh. sblm beli kitaorg test guna rocker sbb dia dh ade rocker dh sblm nie. Tgk2 cam ok je, xjadi la beli... hehe. ;p
    letak rocker tu atas kerusi kebetulan bley letak kemas2. malas dh la nk cari car seat :)

  1. Sebab kes nk jalan jauh tu yg beriya nk cari kak last2 haiqal x mau duk tp x tau la kalau dia besar skit dh mau duk dlm tu hiiiii.....

  1. tumpang lalu ibu-ibu...

Post a Comment