twitter
rss


layan citer ni hari2....

tengokla citer ni best u ollls.....

hari2 hadap cite ni sebab cuti kan dh 2 minggu ni duk kat umah rasa syg plak cuti 
tapi anakku x mau kuar lagi kikikiki....

tak per la tunggu je la si comei ni nak kuar .

citer ni kat astro ONE HD

kisah wanita yang ditinggalkan suami sebab diri x terurus selepas kawen
mmg selekeh giler rambut kerinting ....perut buncit lagi .
tapi lepas bercerai dia berubah semula jadi cantik sangat .

nyesal terus husband dia ...padan muka .

pastu ada la....kisah dendam janda kepada ex-husband dia.
sedih skit citer ni .....
tapi miss ahjuma ni mmg penyabar .
insan yang tabah .
bersama penguat semangat dia ....
sapa lagi anak dia yang comei dan-bi .....

tengok la kalau boring2 .....
tgk siang
09.15 am hingga 10.40 am

tgk mlm 
10.25pm hingga 11.50 pm ....

eh promote plak ......


ermmmmm cik timah mana plak duk habaq ni ....
ekekekeke ....... ingat tak dalam post yang dulu sahabat s@kura pi umrah .......
s@kura order akar fatimah ........

ingat kan hihihihihi......

first of all thanks a lot my dear sis  cik amirah yang sudi belikan.
leh baca balik kat post ni kalau lupa ......
klik disini............

apa lagi pas dapat akar fatimah .....terus la merendam .
woooooo........kembang .
tepon mak .....
mak suh minum n sapu kat perut .

alamak nak minum ya ........

ce tengok .....

kembang macam mana .
x pe la ikut je la petua org2 tua.
jangan bantah mereka2 ni dh mkn garam dulu dari kita kan .

.
.
.


.

basuh baju baby.......

lalalalala........

perah baju kna pelan2 .......

knapa ya no komen 

ni petua org dulu alasan nnt bby rajin mengeliat
tp klau selalu mengeliat baby cptbesar kn 


basuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh........
layanzzzzzzzz
.
.
.
.
.





ok la mentang2 cuti skang ni
bukan main gatai tangan membelibelah kan puan s@kura.

yo la hari2 duk lyari groupon duk mencari diskaun hebatkekekeke...

alkisahnya dah beli 1 voucher mencetak gambar sebyk 200pcs
Rm55.

murah ke mahal?
of cause la murah ececececece,

dh print bebyk x larat plak nk menyusun dalam album.
padan muka sendiri .

dari pukul10 malam sampai pukul 2 pagi baru selesai pas tu sambung tengok bola plak .

iyo la time nyusun gambar tu euro kan .
layan je la dgn en suami .....

u olllsss ni back dated story tau kang ada yg ingat s@kura merapu .
ye la semalam kan dah final euro spain menang ....... 4 - 0

eh larik topik plak ......

jom layan aksi menyusun gambar tersebut....

.
.
.






yuuuuuhuuuuu......

s@kura tetiba teringin nk makan butter prwn ......
pergggg apa lagi mencari la dengan mr google....
.

secara jujur memang agak rumit n susah nk dapatkan struktur kerangupan nya

petuanya :


kna pakai senduk
curah telur yang telah di pukul sedikit demi sedikit n tinggi sikit
api perlu betul2 panas .
telur jangan dipukul terlalu lama .

alahqai banyaknya peraturan. kalau nak resepi u ooolllsss cari la di mr google k
siap ada video lagi .......
.
skang s@kura huplod (upload) gambar butter prawn yang x berapa nak jadi tu......

ermmmmmm......
.
.



pikir2 punyer pikir nak pakai kan baby nnt produk apa ya .......
lastly decide nak cuba produk johnson baby.


beli 1 set dari kilang terus ......
harap2 baby x alah ngan produk ni .

x sabar nk guna barang2 yang dah dibeli......lalalala.....





wooooooo....lama x update blog kan .....
alkisahnya ......s@kura jatuh bilik air ........
scary kan .......inilah perkara yang terjadi bertarikh 30 jun 2012
hanya tuhan yang tau kesakitan yang dialami ......

inilah akibat memakai selipar kan.....
tp s@kura pakai sebab terpaksa .
kaki bengkak .mana muat nak pakai sandle pregnant yang en suami belikan .

tapi...... benda nak jadikan ......

mula2 niat nak pi jualan clearance stock di ampang point tapi terus ganti dengan pi check di klinik idzham , taman kosas,

alhamdulillah baby ok tp sampai sekarang s@ kura menahan sakit kaki dan tgn yang menahan semahu- mahunya supaya baby selamat.

kalau terlebih berhati- hati pun jadikan .

doakan s@kura ya kwn2 supaya semuanya selamat .

s@kura akan lebih behati2......insyaallah .