twitter
rss

saya sayang mak saya ....
saya sayang seluruh ahli keluarga saya

mesti semua pun sayang dengan family sendiri kan ....

inilah blog s@kura bagi tujuan meluahkan perasaan cinta , kasih , dan sayang pada keluarga yang tercinta .................


bila dah start kaki bengkak macam belon ni mak la insan yang paling risau tahap gaban ......

setiap jam telefon tanya kesihatan anak dia ...

naper ya ...dia paham anak dia dapat suami yang busy dengan tugas negara ...

terima kasih mak .....
sayang mak sampai bila -bila


mak sakit kaki ...
mak urut kaki ..............

mak sakit tangan .............
mak urut tangan ................


mak tak larat tapi mak buat jugak sebab demi anak .....
demi cucu

terima kasih mak ....

sayang (berjuta-juta kali) untuk mak ............... ;)


hari ni mak amik s@kura lagi macam biasa takkan bagi tinggal dirumah sesorang ....

hari2 lepas balik kerja mak mesti amik anak dia ke rumah sementara tunggu en suami balik ..........


tq mak
luv u mak ........

0 comments:

Post a Comment