twitter
rss

hari ni dlm sejarah sebab buat checkup paling lama di klinik.
dari blh sbr smpai x sbr jadinya .
no saya 8310 tp bila jumpa doktor no dh serabut .
nape tah . so orang yang 8339 pun dh panggil tp no sakuranyer no x panggil
wah kejang duk kat kerusi klinik yg x berapa nk empuk hiiiiiii yela klinik nk empuk keapa
masuk bilik doktor check sn check sini .......then selesai .
sakura ckp kat doktor cm ni " doktor blh x bg time slip n extra masa saya nak rehat saya x larat nk drive ke putrajaya dapat smpai kul 1 pun jadi la "
pas tu doktor senyum n cakap cm ni " x pe la u rht i bg mc je la "

owwwww tq doktor yg sgt memahami .
ye la klinik gov mana nk bg mc suka2 .........
ari ni dpt rht puas2 ........

dh la encik suami duty
so stay umah mak je la.............

sekian ,
ngomelan dari pn sakura .

sbnrnya x leh tido so ngarut je la ........

0 comments:

Post a Comment