twitter
rss

apabila detik itu semakin tiba .......
semakin risau menghimpit jiwa ........

sangat risau berbau excited .....
siapa x beriya nk ada baby kan .....H

serius ni la saat yang paling ditunggu setelah berumah tangga ......

n lagi2 sudah mencapai 35 minggu ni .......


  1. kaki bengkak
  2. berjalan dah mula sakit
  3. x mampu nak bangun dan duduk kerap sangat .
  4. kejang kaki
  5. terpaksa solat duduk
makan pun dahx lalu sebab perut dah penuh ......

wah baby siap gerak dengan menolak lutut dan siku sekuat hati .....

sakit tu.....tp syok blh main2 ngan dia hihihihihihihi.....

lagi satu time ni la nk manja2 dengan beliau bernama suami haaaaaaa.......

apa lg kena layan la .....jap2 kna urut bahu isteri dia yg kerap kejang x pasal2 .....

tp cuba jugak kuatkan semangat jalan lelama buT KEJE  umah . semua buat la supaya senang bersalin nnt ......

dan sekarang mula minum air kelapa ......dulu x blh tp nak bersalin dh boleh untuk bagi anak kulit licin bila lahir nnt ......

kebetulan ex housemate pi umrah apa lg order akar fatimah la ......

30hb ni check di hospital mizan ,wangsa maju .

harap2 en suami blh ikut sebab kna bwk Gl

2 comments:

  1. terjumpa info ni, pasal berpantang selepas bersalin … sharing is caring :) - Cara Bertungku Dengan Mudah Semasa Berpantang

  1. tq dear

Post a Comment