twitter
rss

alkisahnya mak mertua s@kura n kak ipar s@kura nak pi langkawi.

erm tiket flight dah tempah lama dah dik noon sebab nak murah .....


lagi2 dengan syarikat tambang murah lalalalalalala ........

pi langkawi pergi dan balik =rm200

 tu lebih kurang la.......
disaat nak gerak ......
ini lah yang boleh dijadikan cerita ......

lambat pulak smpai airport .....

eh silap...... smpai airport tu ngam2 soiiii jer......
nak urus beg bagasi la lagi bla2 ....... nk beratur lg check in bagasi skali terlepas dah flight

oppssss bukan terlepas tapi diorang dah close door .
staff try nk tolong jugak suruh 3 org  pi check in ke dalam  dua org lagi tunggu bagasi n terpaksa naik another trip .......so kak ipar , biras n anaknya pun berlari nk cuba nasib

tp x sempat jugak ...
diorang dh close door
so x leh msk .....

ok la .......kesimpulannya setiap seorang kna tambah duitRm 180 ......
alamak bli tiket pergi balik harga lebih kurang tu . plus lagi sekali tambang.

kaedahnya ........
kna tambah lagi nilai harga tiket bagi semasa .

harga tiket bli maybe dalam RM 100 + RM 180= RM 280 .
wakakakakakakaka

erm ........
kna tambah semuanya rm 560 .

itu lah cara niaganya .......
terpaksa terima ....

so kesimpulannya yg x simpul2 dari tadi.

walaupun dh check in online pi awal jugak sebab bagasi pun kna check in ........

0 comments:

Post a Comment