twitter
rss

ucapan selamat bersalin buat daisy ...


selamat la buat segalanya .....
harap2 semua berjalan dengan mudah hendaknya ....

jangan lupa banyakkan berzikir dan berselawat
mudah mudahan allah meringankan kesakitan yang bakal  akak hadapi ...

jangan lupa tugas utama...upload gambar baby n tag pada we all ...

pastinya x sabar nak tengok baby chumil akak tu ....


semoga anak kak daisy ni menjadi anak yang soleh dan solehah ..........

isu paling ketara ketika ini ....
rata2 semua memberi komen ...ada yang positif dan negatifnya ......pada perhimpuan BERSIH 3.0.

s@kura ni bukan lah nak kata sokong mana2 parti tapi ...bila terlihatnya reformasi sebegini ......

terlintas apakah tiada jalan lain selain merusuh ...
memanglah pada awalnya mereka mengakui duduk dan bantah ......tapi hasilnya rempuh dan musnahkan ...

sebab rata2 yang pergi perhimpunan ni adalah pakcik2 yang berkopiah ....kakak2 yang bertudung labuh ....

agak2nya kalau bangsa lain tengok ni ada x orang kan kata yang orang islam ni ganas , perusuh , dan lain2 ......

sedih ....
sangat sedih bila negara kita menjadi huru hara diatas sebab yang s@kura pun tak faham .

kenapa terlalu benci dengan kerajaan
selama s@kura hidup di bumi allah ni ....tak da pun s@kura merasa malaysia mempunyai pemimpin kejam terhadap rakyat ....

s@kura pun macam orang lain sekolah di sekolah kerajaan , belajar di peringkat diploma pun hak kerajaan , dan kerja pun dengan kerajaan .

semua itu atas hasil usaha sendiri .....

s@kura tidak kenal pun mana2 YB ker ...sedara mara dengan orang BN pun tapi s@kura tetap terima pimpinan  dari barisan mereka ....

ya memang ada hak semua memilih parti masing2 tapi tidaklah sampai terlalu taksub melakukan itu ini sehingga memusnahkan negara sendiri .....

negara yang maju tetiba menjadi huru hara ....bergaduh sana sini ............

s@kura tetap hormat dengan pimpinan dibarisan pembangkang walaupun s@kura bukan penyokong parti mereka ....

senang cerita jika hormat menghormati pasti malaysia mampu menjadi aman seperti dulu ......

erm...mungkin ada orang x puas hati dengan penulisan s@kura tapi inilah pendapat s@kura ......semua ada hak bersuara kan cuma caranya yang berbeza .....yang pasti bukan dengan cara keganasan .......

k habis ......hiiiiiiii .........

alahai ...masalah jiwa dan raga betul skang ni ...
masalahnya s@kura konfius dah ni nak beli pakej breast pump yang mana lebih baik ....

ok u all tengok ya di one baby world pakej adalah seperti berikut :-







TIPS: For breastfeeding mothers who wants the elegance of a coordinated look and the convenience of ALL in ONE - a stylish carrier bag for the Spectra 3 breastpump, cooler tote and all accessories. Get the mess-free look today at our great discounted price!

With this package, you will receive:
  • 1 unit of Spectra 3 Breast Pump worth RM388.00
  • 1 Autumnz Backpack (size M) worth RM99.90
  • 1 unit of Spectra Shield (for double pumping) worth RM70.00
  • 1 Autumnz Cooler Tote worth RM46.90
  • 3 packs of Autumnz Reusable Ice Pack worth RM23.00
  • 8 bottles of Autumnz PP Milk Storage Bottles (with FREE 2 bottles and 5 pcs Autumnz Double Ziplock Storage Bag) worth RM38.90
  • 1 pc of Autumnz Comfort Nursing Bra** worth RM39.90
FREE GIFTS as follows:
  • 1 unit of BPA Free Deluxe Bottle Drying Rack worth RM39.90
  • 1 unit of Receiving blanket worth RM15.90
  • 4 pcs Washable Breastpad worth RM12.90
  • RM10 One Baby World voucher to be redeemed against your future purchases.


SAVE
 a massive amount of RM245.30
 

Purchase With Purchase  (PWP) :
 For each breastpump  package purchased, customer is entitled to purchase the following at RM35 !! (normal price RM56.80)
a) 1 pc of Autumnz Nursing Bra** worth RM39.90 
b) 4 bottles of Autumnz  PP Milk Storage Bottles worth RM16.90




kemudian s@kura survey pulak dengan 

http://kasihkusayangku.blogspot.com 

boleh tahan la harganya gak tapi itemnya tak banyak macam one baby world ....

mcm dibawah :-


 




sekarang ni s@kura kena decide kepentingan item yang wujud yang ada didalam one baby world : 

 alamak pening nyer rasa .............