twitter
rss


Unifi vs streamyx


Alamak dh lama giler x update blog ni lately ni x larat sgt ….
Lagi2 skang ni membantu kakak ipar tengok2 coding php dia utk final projek ……

Letih tapi legal eh tolong adik beradik sendiri guna kemahiran yang ada ……
Walaupun x power leh la nk tolong2 ………

Eh dah lari tajuk ni …..

Ok2 …..
~
~
~

Unifi ada video , telephone dan internet

Streamyx ada telephone and internet


Tapi masalahnya kat rumah ni dah ada ASTRO …..

Tak kan nak buang ASTRO tak pasal2 sayang la plak …….

En suami suka ASTRO katanya sebab dh biasa dengan ASTRO …….

SO SEKARANG KENA BUAT PILIHAN UTK PASANG UNIFI OR STREAMYX ………





JIWA kosong tul kalau tak der internet ni ….
Lagi2 kat rumah ……en suami selalu balik lewat biasalah ada ikrar dengan Negara …….


So ari ni nak berbincang secara jelas untuk buat pilihan ……

UNIFI nil eh pasang dlm bilik kot utk hypp tv tu ………..

X yah la nk teman en suami yang suka tengok tv smpai 1 pagi adoi ngantuk tul

sumer maklumat diatas diambil di anjungstreamyx ...
memang rasa cm nak amik ngan diorang jer senang sumer online .......


semua dihujung jari katakan ....

0 comments:

Post a Comment