twitter
rss

Akibat masa yang sangat suntuk terpaksa membuat keputusan utk hanya menggunakan bunga palsu yang asalnya
saya nak guna bunga asli a.k.a fresh flower  ........

so saya mengangkut adik , mak n kawan iaitu puan daisy utk ker kedai bunga dan barangan hiasan hantaran di balakong .....

superb penat time ni ada jer tak kena ......

kejap cantik kejap tak cantik ...mata dah berpinar nak nilai yang terbaik ...biasalah kita sentiasa inginkan kesempurnaan yang pasti murah kan ........

pastilah .......

sebenarnya s@kura dah pi sendiri kedai fresh flower tapi sebab kekangan masa so s@kura decide untuk guna bunga biasa jer .....

penat jer pi chow kit semata nk tengok cth bunga tapi tak per la nak buat macam mana dari bangi nak ke KL tu amik masa ....
lagi2 mak dah bising coz darah manis x elok kuar jejauh ........

gitulah citernya ......

tengok beriya puan daisy n mak yang tersayang pilih bunga untuk dulang hantaran gitu




0 comments:

Post a Comment