twitter
rss

ye rasa puas lak skang ni .....
minggu lepas s@kura dah decide n confirm butik pilihan s@kura .......

memang berbaloi pilihan yang telah dibuat ....walaupun jauh sangat .......
(en tunang siap membebel aja sebab jauh )

butik yang menjadi pilihan hati s@kura adalah Butik Andaman B Duet di telok panglima garang ........

asalnya s@kura dah booking butik lain tapi mahal la ....dah la tak boleh nak bertolak ansur skit pun x boleh....nak tambah 1 benda jer .....harga tambahan macam nk smpai suku dari jumlah asal ..........

erm so decide amik kat butik ni ........
kebetulan mak saudara yang kenalkan .......tu yang try pi ....
wah kakak tu memang superb baik .........

ownernya seorang cikgu .........
so yg tlg jaga tu pun anak murid owner tu sendiri .....
memang best lepak kat situ even lama coz diorang tetap friendly melayan .......

banyak pakej yang disediakan ....tapis@kura amik pakek glamour ....

Pakej Glamour 
-               Set Pelamin – 1 set
-                      2 pasang baju persandingan - lelaki dan perempuan lace/songket
-                      3 helai baju persalinan
-                      Solekan – 2 kali
-                      Aksesori lelaki & perempuan
-                      Kasut perempuan (bg yang sesuai dgn saiz shj)
-                      2 pasang baju flower girl
-                      Sepasang baju pengapit lelaki dan perempuan
-                      **Percuma : mekap studio,facial dan sauna serta bunga tangan fresh flower


plusss dengan pintu gerbang ...tapi akak ni tambah skit jer duit ......

siap offer kalau nak amik fresh flower untuk pelamin tambah berapa ratus jer .....tapi s@kura fikir buat kat halaman umah so panas2 tak sesuai guna fresh flower .........

s@kura siap test2 semua baju ...seronok jer rasa....semua cantik 2........

manik penuh 1 baju ........harga pun sangat menawan......

0 comments:

Post a Comment