twitter
rss

Kajian demi kajian telah dibuat untuk membuat perbandingan mengenai TV ........
huh penat mencari dan banding .....
habis semua tempat yang telah dicadangkan oleh kekawan kami terokai .....

apa gaduh ????
erm setiap kali perbandingan dan meeting pasal hal ni pasti ada item gaduh ni ......

gaduh sambil berbahas sesama sendiri ......

apa ngajuk ?

hahaha s@kura la tokei mengajuk ...........

ngajuk tu kena diam dan pandang ke luar sahaja .........
kalau x sibuk duk nyanyi seiring dengan muzik di HOT FM .........wah promote HOT FM .......

ok plasma ni ada lapisan kaca dimana lebih tahan lasak .......
LCD sepertimana notebook nya monitor lebih sensitif dan jika terdapat lapisan extra itu adalah yang terbaik ...
kalau nak murah memang 1 lapisan je la .........
kalau perasan kita tertekan dibahagian depan monitor nanti ada cam kesan tekan n hilang selepas tu ......

LED .......ni superb nya produk n palisg latest utk dunia tv ni ...wah harganya cukup mahal ......
so LED ni terus keluar dari senarailah .......tapi serius tengok gambar memang jelas .....kalau gambar air macam betul2 air tu nampak ........yang ni paling diminati tapi senyum sahaja ......


dah buat keputusan nak beli apa ....
sekarang tengok produk mana yang better ................

LG ?
SAMSUNG ?
TOSHIBA ?
SONY?

ah pening .....................................

walaupun bajet tak tinggi tapi tetap nak cari yang terbaik .........

0 comments:

Post a Comment