twitter
rss

s@kura dan en.tunang telah berkunjung ke bandar baru bangi untuk mencari perabot untuk umah baru .......

perabot nya adalah post ini

fuh penat tak terkata hari tu banyak tempat yang kami singgah ......
 mula2 selesaikan dokumen kebenaran berkahwin diluar kariah masjid bagi Negeri Sembilan ........

itu baru en tunang punya borang yang s@kura tak selesaikan lagi .........

masuk kem nak amik dokumen yang telah diajukan pada ustaz kem then jumpa imam kat kawasan tu amik tanda tangan lagi baru lah pi pejabat agama .....
selesai ..................


bergerak ker kawasan KL ......singgah di kedai perabot ....bla2.........
pilih punyer pilih lastly ada yang berkenan ........

RM2600 settle yang basic....bgs tak ?


penat gak wat keputusan untuk cari perabot yang terbaik .....smpai gado2 manja lagi

tb2 terpikir ...alamak aku nak kawen dh ker .......

ni kedainya



kemudian setelah confirm barangan yang ingin dibeli lastly .....s@kura n en tunang byr RM500 untuk deposit .......dan telah diberikan resit sebagai bukti ........


dah selesai kami terus meluru ke KL....untuk ke LH CREATIVE bagi menyelesaikan draf kad kawen kami ......
penat sangat time ni ...ketar rasa lutut dan anak tekak hahaha .......

(sapa kata kawen senang jer)

erm tak abis smpai tu ....time tu hari jumaat ....en tunang kena solat jumaat plak ...
s@kura duk dalam kete smbil rasa ketakutannya sebab .........en tunang terpaksa parking teping jalan besar sebab x der parking dh .....solat jumaat dah nak start time tu ......

sempat juga captured several pic ....












itulah gambar2 kaum adam yang menunaikan solat jumaat ......yang memberi erti dan nilai yang besar kepada muslim ............

BEGITULAH ............KEMUDIAN EN TUNANG NAK BALIK COZ NAK BERBUKA PUASA BERSAMA KELUARGANYA .......

0 comments:

Post a Comment