twitter
rss

Alhamdulillah sebelum kawin ni dah dapat kuarters ..........
terima kasih pada BPH sebab layan rayuan saya ...........

s@kura dapat kuarters 5R6 , Presint 5 , Putrajaya .

kunci tak amik lagi ....s@kura ingat   nk settle minggu depan masa bulan puasa
terpaksa la ....kalau s@kura selesaikan minggu ni means sewa akan tolak minggu ni ...
baik s@kura amik minggu depan so start pembayaran on Ogos ......
YE LA SERIUSLY NK KAWEN NI BYK SG T DUIT NAK PAKAI

cuba la gak jejalan kat sana ......
alamak dapat tingkat yang tinggi gak .....( xpe la janji dapat)

n ....... yes s@kura dapat corner Lot .........
kalau tengok kuarters 5R3 .......yang corner lot ni sizenya besar sikit .......

s@kura ikut dah opiz tgk umah nya ari rabu aritu .....bilik nya agak sempit ....yg lain ok puas hati la ....
kalau cm s@kura ok la .....duk 2 org (kalau dh kawen)
yang member opiz tu ada anak dia lagi sian plak rumah agak kecik ....

ni contoh pelan umah kawan saya :



pengumuman kalau umah No .5 ............. tu corner lot lalalalala ..........
x sbr nk uruskan n tgk umah tu sendiri ...........


syukur alhamdulillah

0 comments:

Post a Comment