twitter
rss


pelamin anganku

hahaha .....alkisahnya pelamin pulak .....

ok pelamin yang kita minat actually yang berkonsepkan
moden with fresh flower ......

weeeeeee................................ha.........................
my favourite choice tapi2 sgt mahal lak .......
so shhhhhhhhhhhhhhhhhh......n just sit down please .........


ni berdasarkan carian d internet la ...........




pinjam ya missuzana.com
seriously dua pelamin diatas ........
memang sgt cantik ....................
sila tengok ke laman web tersebut utk tgk yang lebih cantek .........

ok ciri2 pelamin yang korang nak kena pastikan :

  1. jenis bunga
  2. konsep hiasan
  3. penggunaan panel oleh penghias pelamin (skang ni mmg 3 panel la )
  4. type of kerusi for this time kerusi berjenis highback sgt la famous .....so pikirla sendiri ya ..
  5. kedudukan pelamin
    • rumah
    • dewan
    • kanopi
    • dll
  6.  paling penting ......pastikan bunga pahar anda tidak mencacatkan hiasan pelamin anda .........
  7. baju anda dan pelamin jangan gunakan warna yang sama coz nnt anda seperti sesumpah hehehehe iaitu boleh buat penyamaran diri di pelamin .....hikhikhik
cuba la rajin2 kan jari anda survey pakej2 pelamin yang best2 lagi murah :

ni yang kita dah cari2



design ku ....................haha jgn gelak


0 comments:

Post a Comment